Salamullahi'alaikum... Terima kasih kerana sudi ziarah blog Perisai Mahkota - Tinggalkan jejak anda, komen pada entri, klik pd tempat-tempat yg boleh di klik dan jangan lupa untuk follow jugak yer..hihi. Jazakumullah khairan kathir. ^_^

Jalan Kehidupan

Thursday, January 27, 2011

JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish

Salamullahi'alaikum...

Sahabat pembaca blog Perisai Mahkota sekalian, ada contest la...!!!
Kalau berminat nak join, klik sini.

Kenapa aku tiba-tiba berminat nak join nih?
Sebab... aku sebenarnya dah lama nak buat entri spesel tentang my luvly sister..
tapi tak berkesempatan plak...
Jadi, kebetulan ada contest.. aku try lah buat seberapa comel yang mungkin...hihi ^_^

Mari kita sama-sama khatamkan dan penuhkan segala syarat-syarat yang penganjur ni nak.


Syarat-syaratnya adalah....

1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA.
(dah cek IC, memang kompem warganegara...hehe)

2. Anda mestilah menjadi follower Belog Cik Aish.
(dah!... )

3. Sila buat satu entry yg bertajuk seperti yang tertera di atas nun... 

3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik u all yang comel-comel tu.
ermm... pilih punya pilih, aku letak yang nih.. hihi.


comel tak? 
comel kan...? hehe..

tak cukup 1... tambah lagi 1...


Tak cukup 2 keping... klik kat sini.. untuk gambar-gambar seterusnya.

4. Korang jugak perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner.
(Huhu... maaf, atas sebab-sebab tertentu, aku x letakkan banner.
Sorry3...^_^ Aku cuma letakkan link jer.)

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )

Cahaya Cinta Mardhiah
Ummi Auni
Uncle
(ok...setel jugak dah yg ni.)

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini.. supaya senang sy (penganjur) nak tengok gambar2 budak tecik yang comey macam mia sara tu..

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011.. (lambat lagi rupanya...masih ada masa kalau nak join. hihi..)

8. Penganjur hanya memilih seorang blogger sahaja yang akan menerima DISCOUNT VOUCHER RM50 FOCUS POINT
(tapi, aku nak beli apa kat focus point ea? hmm... xpe lah. tu lain criter)

Ok...dah siap.
Harap-harap ada hadiah yang aku boleh bagi kat adik aku..

K... sahabat-sahabatku, selamat mencuba! ^_^

~perisaimahkota

5 comments:

uncle said...

uiks..adik-adik uncle semua dah besar..dah kawin hihihih..letak gambar anak boleh ker?

Hafriz el-Muhammady said...

hehe... lupe la plak.
name pn uncle..hik2.
em..bleh je kot. ^_^

Abah Yie & Ummi Na said...

alamak...adik2 ummi semuanya dah besar2 :)

mira said...

ouhh menarik nk join jugak~
adik-adik ramai boleh pilih sorang hehe :)

Hafriz el-Muhammady said...

hihi.. join jgn x join.
dpt hdiah ke x 2 laen cter..hik2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails