Salamullahi'alaikum... Terima kasih kerana sudi ziarah blog Perisai Mahkota - Tinggalkan jejak anda, komen pada entri, klik pd tempat-tempat yg boleh di klik dan jangan lupa untuk follow jugak yer..hihi. Jazakumullah khairan kathir. ^_^

Jalan Kehidupan

Thursday, February 3, 2011

Oh MayangSari, Kau pilihanku selamanya...

Salamullahi'alaikum...

gambar hiasan... ^_^ dari uncle google
MayangSari...
Bila berjauhan ni, rindu teramat-amat rasanya. Rasa nak nangis pun ada...~_~ Saat sendirian, aku akan teringat kembali memori kita bersama, segalanya indah..

Bila la kita boleh jumpa lagi yer?
MayangSari, walaupun perkenalan kita tak lama... tapi aku nak kau tahu bahawa namamu telah terukir indah dalam ruangan suci hatiku. 


Oh MayangSari... Aku yakin suatu hari nanti, kita akan jumpa lagi. Jika diizinkan Tuhan, kita pasti bersama...

MayangSariiiiii!!!!!! isk3...~_~

Ktuk3!!! (bunyi kepalaku disekeh)..
ehem2!!! dah la pakcik oii.. jangan lama-lama sangat berangan. Nanti jatuh pokok, patah pinggang. Baru padan dengan muka!

Haa...macam mana, jadi tak ayat aku kat atas tuh? hik3... hentam keromo saja lah. Macam meleleh pun ada... Jangan silap faham yer. Entri ni bukan entri jiwang atau yang sama waktu dengannya.
Sebenarnya aku nak perkenalkan korang dengan MayangSari ni.. Siapa tu?
Kalau berminat nak bersuai kenal, jom!!!

Entri nih dicipta khusus untuk korang yang mana tengah merancang untuk...

  • Bercuti bersama keluarga tercinta
  • Mencari tempat penginapan santai & mewah
  • Nak cari tempat destinasi 'madubulan'.. ^_^, dan...
  • Menambah pendapatan sampingan (macam mana?)

Kalau betul-betul nak tau macam mana, jom baca cerita kat bawah ni...


Logo
-MAYANGSARI-
resort - hotel - suite

Mayangsari Resort Privilege Card Joint Ownership Scheme

Peluang memiliki resort condo/villa dari hanya RM9,888 - RM29,888.
Dengan memiliki resort condo/villa, pemilik boleh menikmati percutian yang terancang lagi menarik di samping melabur secara bijak.

Mayangsari telah beroperasi lebih 10 tahun yang beribu pejabat di Seremban, Negeri Sembilan. Mayangsari merupakan satu-satunya organisasi yang memperkenalkan Joint Ownership di Malaysia.
Ianya secara tidak langsung memberi peluang kepada setiap orang memiliki resort condo/villa sendiri dengan harga yang berpatutan.

/

Keistimewaan Serta Faedah Sebagai Joint Owner Mayangsari Resort

1.  Percuma 8 hari 7 malam
Di seluruh rangkaian Mayangsari Resort dan Exchange Resort DaeLIVE.com

Rangkaian Mayangsari Resort
Port Dickson, Dungun, A'famosa Melaka, Mahkota Melaka, Equatorial Resort Cameron, Kelantan Trade Center (KTC) Kota Bharu, Bandung Indonesia (Mac 2011) & Jakarta Indonesia (Mei 2011)

Port Dickson Resort Mayangsari Dungun Resort Cameron Highlands, Pahang
Dungun Pool Villa Dungun Pool Villa

2.  8 hari 7 malam 50 %
Di seluruh rangkaian Mayangsari Resort sahaja

3.  351 hari/malam 30%
Di resort yang dibeli (hombase)

4.  Boleh disewakan
Sebagai pemilik Joint Owner, pemilik boleh menyewakan unit masing-masing dengan menggunakan malam-malam yang diberikan. Penyewa perlu datang dari pemilik sendiri dan kemasukan penyewa adalah bergantung kepada tambahan unit melalui khidmat pelanggan (customer service). Kadar sewa adalah bergantung kepada kadar bilik di setiap hotel.

A Famosa Resort - 1 room appartment A Famosa Resort - 2 room appartment A Famosa Resort - 2 room appartment
Kelantan Kota Bahru, Kelantan - Rooms

5.  Boleh diwariskan
Pemilikan resort adalah seumur hidup (freehold), dengan itu pemilik bolehlah mewariskan resort yang dibeli kepada waris mereka.

6.  Boleh dijual balik
Resort yang dibeli adalah merupakan harta atau aset pemilik. Dengan itu, pemilik boleh menjual semula resort tersebut pada masa akan datang dengan harga pasaran semasa.

7.  Boleh dipindah milik
Semua keistimewaan pemilik boleh dipindah milik (boleh dihadiahkan)

8.  Owner Gets Owner (OGO)
Pemilik berpeluang medapat insentif dengan memperkenalkan kenalan mereka kepada Mayangsari Joint Owneship Scheme. Insentif akan dikira setelah pembeli membayar deposit.

Promotions Dungun Packages Port Dickson Packages

Untuk keterangan lanjut, sila kunjungi MayangSari...

Bagi yang siapa-siapa dah rancang nak bercuti ke tempat-tempat yang menenangkan jiwa, merehatkan minda... aku cadangkan korang cuba pilih MayangSari. Tempatnya aku boleh kompem la tenang dan bez sangat-sangat. Sebab tu la aku duk rindu-rindu sangat nak jumpa dengan Mayangsari lagi...hihi.

/

Belum cuba belum tahu...
Kalau korang terpikat dengan 'kejelitaan dan ketenangan' MayangSari, 
boleh hubungi my luvly dad @ Mr Abah (^_^) 
No tel : 019-9198421 (Cikgu Mat)

Wallahua'lam...
SELAMAT BERCUTI!!!

~perisaimahkota

18 comments:

.:padie_eyla:. said...

huehhh. sponsor.! hehe

Hafriz el-Muhammady said...

erk? adoyai...hihi

Yan said...

Salam kenal,

camne yg dekat Bandung n Cameron tu?
plan nak ke Bandung June nnt.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam iklil, tq follow BSB.akak follow gak.

Hanis Azla said...

menarik ni.. boleh difikirkan.. thanks yer..

Hafriz el-Muhammady said...

^_^
Selamat berkenalan dgn MayangSari.
Kami mengalu2kan kdatangan anda..!

ana_liyana said...

waah! iklan..hehe~

Naddia said...

aku nk doploh ! siyes

puteri ain said...

seghonok dpt bercuti nih ! :)

Hafriz Mohamad said...

apa tggu lg.. moh ler kite join ramei2!! hehe~

anaiha yusof said...

ana tinggalkan jejak =)

Anonymous said...

Hi to every body, it's my first visit of this weblog; this blog carries remarkable and in fact fine stuff designed for readers.

my weblog - sales automation

Anonymous said...

Do you mind if I quote a couple of your posts
as long as I provide credit and sources back to your webpage?

My blog site is in the exact same area of interest as yours and my users
would definitely benefit from a lot of the information you provide here.
Please let me know if this okay with you. Cheers!

Take a look at my web blog Chaussures De Foot Pas Cher ()

Anonymous said...

Hey superb website! Does running a blog such as this take a great deal of work?
I have very little knowledge of coding but I was hoping to start my
own blog soon. Anyway, if you have any suggestions or techniques for new
blog owners please share. I know this is off subject however I just had to ask.
Thanks a lot!

Also visit my homepage :: Vegetation

Anonymous said...

It's awesome to visit this web page and reading the views of all colleagues regarding this post, while I am also zealous of getting knowledge.

my blog post :: email newsletters templates ()

Anonymous said...

I rеаlly like reading through an
articlе that can make mеn and women thіnk.
Аlѕo, thanks for permitting me tο соmment!


My weblog; natural legal hallucinogens

Anonymous said...

I foг all time еmaileԁ thiѕ ωeblog poѕt page to
all my friends, because if likе to read it thеn my links will too.



Fеel free tο visit my ωeb page ...
party pills legal usa

Anonymous said...

It's truly a nice and useful piece of information. I am satisfied that you shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

Here is my web site Nike Air Jordan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails