Salamullahi'alaikum... Terima kasih kerana sudi ziarah blog Perisai Mahkota - Tinggalkan jejak anda, komen pada entri, klik pd tempat-tempat yg boleh di klik dan jangan lupa untuk follow jugak yer..hihi. Jazakumullah khairan kathir. ^_^

Jalan Kehidupan

Wednesday, January 26, 2011

Zaman Kecomelan

Salamullahi'alaikum...

Waarrggghhhh!!!
Assignment ni membuatkan aku tertension. Maksudnya tension secara tak sengaja... huhu~
Rasa nak tumbuk-tumbuk jer laptop nih!!!
(Sabar Iklil sabar...^_^)

So, release tension jap.
Tarik nafas dalam-dalam... hembus.. fuhhh~~~


Buka folder, belek-belek gambar...ting tong! hehe...
zaman kecomelanku kembali...
errmm... comel ker? hihi... kot la...
(masuk bakul, angkat sendiri '^_^' )


Ni aku with my lovely sis...
Ada gaya macam ustaz & ustazah muda tak? hihi ^_^


Hidup Melayu!!!


Abahku yang hensem..hihi...
bersama anaknya yang cute. ahakz...

huhu.. rindunya zaman nih...~_~


Ummi... Abang sayang Ummi! Abah jugak...muah3!!! hehe...


Kakakku yang selalu kena buli oleh aku... sorry yer kak. ^_^

Bila teringat balik zaman kecomelan ni,
terasa nak sangat-sangat kembali semula kepada fitrah.. kan? huhu~
Boleh hidup aman tanpa sebarang dosa.


Waktu saiz tubuh kita sama besar dengan teddy bear ni, 
rasanya semua benda lalu depan mata macam tu jer...
Takder la nak pikir-pikir sangat macam sekarang.

Bila dah besar panjang dan amanah yang perlu dipikul semakin menggunung,
semua benda nak kena pikir sampaikan benda kecil pun dibesarkan. 
Tu yang jadi tension yang amat tuh...huhu..

K lah... tu saja yang ada.

Nak tengok yang lain, tak boleh.
Rahsia! hihihi...
Kecuali 'dia'... sebab dia & family dah hampir khatam semua gambar-gambar aku yang lama.
Mekaseh yer... ^_^

Sambung buat assignment plak...
***

Wallahua'lam...


~perisaimahkota

7 comments:

Abah Yie & Ummi Na said...

nampak comel :)

Hafriz el-Muhammady said...

hehe.. nampak je la.
klau x nmpak, xde la comelnye..hik2

Cik TeN10 said...

lohh..sy kl tension mkn coklat banyak2! hehe~

Hafriz el-Muhammady said...

biasenye sy tdo,,
tp kali ni xleh nk tdo sbb assgmt msih brlmbak.. 2 yg belek2 foto 2. hihik..

hans said...

hahaha
betul2
memang comel

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Hafriz el-Muhammady said...

trimas..^_^ hik2

aerman zafrel said...

nsome nye akak mse zaman kecik2 dlu abang pun ape kurangnya dri dlu smpi skrg ttp maintain cntekkkkkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails