Salamullahi'alaikum... Terima kasih kerana sudi ziarah blog Perisai Mahkota - Tinggalkan jejak anda, komen pada entri, klik pd tempat-tempat yg boleh di klik dan jangan lupa untuk follow jugak yer..hihi. Jazakumullah khairan kathir. ^_^

Jalan Kehidupan

Wednesday, February 2, 2011

Kenangan di Gunung Semanggol

Salamullahi'alaikum...

Kali ni nak main letak-letak gambar jer... aci dop? hehe...

Gambar-gambar ni diambil sewaktu kami mengikuti program Pameran Denggi dan TB di Majlis Sambutan MB bersama Rakyat di Gunung Semanggol, Kerian, Perak. Program ni sebenarnya minggu lepas lagi. Tapi disebabkan aku baru dapat gambar dari kak su, jadi aku letaklah kat sini sebagai kenang-kenangan untuk dikongsi bersama..hihi. ^_^

Sempat lagi posing...
takper2..program belum start..hehe. :P

Tampal jangan tak tampal.. Kang ada yang kena penampal atas dahi! hik2..
Cepat prepare! Nanti bos mengamuk!!! ^_^
Staf (PPKP/PKA) yang terlibat menjayakan program...
Buat muka macho utk nak tarik org awam...
Ambikla pakcik, makcik... pamplet free jer ni..takyah ngade2 nak bayar...^_^
Apalagi... kena serbu daa.

Jangan ambik jer... baca jugak yer. ^_^
Tiba-tiba Dato' MB datang melawat... jemput masuk. hehe.. ^_^

Tiba giliran staf nak pose plak... hehe. Mekaseh yer semua.
PPP U32, En Zamry... demo terbaik!!! hik2
Kak Su, Kak Nabilah... mekaseh yer.
Aku dgn jejaka 6 pads... katenye...
Ni group booth sebelah.
Medic team (geng-geng jururawat terlatih/masyarakat/doktor).

Ok lah... tu jer gambar yang terpilih...
Terima kasih kepada seluruh warga PKD Kerian kerana menyambut kehadiran kami dan melayan kami dengan sebaiknya... Harap nanti dapat jumpa lagi.

~perisaimahkota

5 comments:

ana_liyana said...

aci2..huhu~ ore kte skeping gmbar bwk 1000 mkna..ngee~ erm,buku2 ke risalah2 tu? free sume ke?

Hafriz el-Muhammady said...

btul3..hehe..

yup..risalah tu. Smua free, siap poster lg.. lawa2. Dh ambik, tp besar sgt, trpaksa la tinggal kt asrama parit buntar sane..huhu

Mama Zharfan said...

salam ziarah
me singgah nak jwb soalan ur psl HB

u can read here

http://suzie284.blogspot.com/2011/01/mode-lega-jom-tampal-banner-hb-tanpa.html

pihak HB akan bagi alternative banner lps CNY..in the meantime, kita guna banner yg modified dulu yer.

Hafriz el-Muhammady said...

ok.. mekaseh kak. ^_^

Mama Zharfan said...

boleh jer latak HB--mcm kita promo site/blogshop ajer pun, HB ni jual souvenir

HB tak affect gliterati nuff sbb HB bkn ads company mcm nuff or innity etc

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails