Salamullahi'alaikum... Terima kasih kerana sudi ziarah blog Perisai Mahkota - Tinggalkan jejak anda, komen pada entri, klik pd tempat-tempat yg boleh di klik dan jangan lupa untuk follow jugak yer..hihi. Jazakumullah khairan kathir. ^_^

Jalan Kehidupan

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

ish ish ish...

Macam-macam lah si Bro Ben nih.. haha!
Tapi.. no hal la.. aku tetap join jugak..

[image[3].png]

jom.. kita join ramai2.. klil sini.

14 comments:

amny said...

wawahh..jom kasi gegar !!hahaha^^

Fizalinolie said...

Yah! sama-samalah kita gegarkan yer =)

Miss Tira said...

Jangan gegar kuat-kuat sangat. Huhuhu. :p

Hafriz Mohamad said...

kuat x kuat.. janji GEGAR!! hehe..

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

Anak Ulu Cheka said...

Assalam kasik gegar walaupun ketinggalan kapal dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Hafriz Mohamad said...

Hehe.. gegar jgn x gegar!!! ^_^

etiey.com© said...

salam kenal..

gegar dan follow!!! www.etiey.com

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)

Hafriz Mohamad said...

Maaf semua.. x smpat lg nk singgah dan gegar blog korang..huhu.
insyaAllah akn digegar kmudian.. ^_^
mekaseh smua!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails